Hlavní obsah
Článek

Rita Ora, která si v počátcích kariéry vysloužila přezdívku ‚druhá Rihanna‘, má krátce po rozchodu novou známost. Jejím novým přítelem je mladý rapper a syn slavného amerického návrháře Tommyho Hilfigera Richard známý jako Ricky Hil. Ten momentálně tráví v Londýně s Ritou stále víc času, a to převážně pařbami v tamních nočních klubech. Zpěvaččini přátelé ale nejsou z jejího nového objevu nijak nadšení.

Sobotní večer například spolu nejdřív povečeřeli v proslulém podniku Nobu, aby měli dostatek energie na ‚propařenou‘ noc v klubu Drury. Vysmátá Rita se v jeho přítomnosti evidentně dobře bavila a jako by si na bývalou lásku, skotského zpěváka a dýdžeje Calvina Harrise (30), ani nevzpomněla.

„Je to celkem zlobivej kluk a je úplně jinde než uhlazený Calvin. Hodně kouří a otevřeně se k tomu na Twitteru hlásí a své mixy klidně pojmenuje třeba ‚Podpořte svého místního drogového dealera‘. Lidé se bojí, že na Ritu teď možná nebude mít ten nejlepší vliv,“ prozradil opatrně zdroj z okolí popového objevu z předloňského roku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám