Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Katy Perry (26) si minulý týden dala pauzu mezi svým turné California Dreams a u bazénu v Miami s manželem Russelem Brandem a několika přáteli zchladili svá sluncem prohřátá těla. Na Floridě byla totiž více než třicetistupňová vedra. Katy ukázala i své injekčně vylepšené pozadí, ale výběr plavek nebyl nejšťastnější. Růžovočerné puntíkaté bikiny s mašličkou totiž vypadaly jako nepříliš sexy dívčí spodní prádlo.

Perry, která se nedávno přiznala, že si nechala aplikovat injekce na pozvednutí pozadí, zvolila puntíkaté bikiny s takzvaným vzorem „polka dot“, avšak určitě mohla vybrat lépe. Ani tyto plavky však neubraly na kráse její pevné ženské postavě.

Ještě více však zaujala její nová barva vlasů, z Katy se totiž stala zrzka. Před několika dny to Katy potvrdila na svém Twitteru, kam napsala: „Dnes večer jsem si obarvila vlasy na jinou barvu, můžete hádat na jakou!?“ Zároveň tam však doplnila, že si ji nechá pouze po dobu tří týdnů a pak se opět vrátí ke své původní tmavě hnědé barvě.

Reklama

Další články

Načítám