Hlavní obsah
Článek

Holky střídal snad častěji než ponožky, ale tomu je alespoň na čas konec. Urostlý italský fotbalista Mario Balotelli původem z Ghany, odkud pocházejí jeho rodiče, má oči jen pro svou snoubenku Fanny Negueshu, a to dokonce i na pláži, kde se v minulosti vždycky nechával obklopovat spoustou děvčat. Není divu, že se teď po žádné ani očkem neohlédne, jeho milé totiž může konkurovat jen málokdo.

Dlouhovlasá brunetka si na pláži v Miami snoubencovu pozornost také náležitě pojistila, a to miniaturními bikinami, ve kterých vynikl každý detail její skvostné postavy. Kochat se jí může třiadvacetiletý útočník týmu AC Milan už od loňského března, kdy spolu začali randit.

Balotelli svou partnerku požádal o ruku dva týdny předtím, než skončila jeho účast na světovém šampionátu v Brazílii, kdy Itálie nepostoupila ani ze základní skupiny. Zamilovaný Mario si tak evidentně neúspěchem národního týmu nenechal zkazit náladu a exotické modelce dokazuje svou nehynoucí lásku a náklonnost jako žádné jiné předtím.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám