Hlavní obsah
Článek

Zatímco Leoš Mareš v pondělí nechtěně musel přiznat, že mu nedopadlo partnerství s Petrou Faltýnovou, jeho bývalka Gabriela Dvořáková (35) se po jistých peripetiích dočkala svého vysněného dne. V pondělí prý proběhla její utajovaná svatba s rockerem Vaškem Noidem Bártou (43)!

Ti dva se milovali, pak zase ne, a najednou čekají dítě, a dokonce do toho stihli naprosto v utajení praštit! Páreček, při jehož úplných začátcích zapůsobil pozitivně i Super.cz, se měl vzít v pondělí v jižních Čechách.

Gábina je v šestém měsíci těhotenství a „ano“ řekla svému snoubenci na 600 let starém country statku nedaleko Troškových Hoštic, kde se natáčela trilogie Slunce, seno… .

Zprávu jako první přinesl Blesk.cz s tím, že obřad proběhl v pravé poledne. Dvořáková měla na sobě svatební šaty od módní návrhářky Terezy Sabačkové, pro niž už v minulosti předváděla.

„Těhotenství volbu zkomplikovalo. Nakonec se shodly na antickém stylu, který působí něžně a mateřsky,“ píše médium.

Noid má vypnutý telefon a ani Gábina nereagovala. Není divu, mají svůj velký den. Vašek ho zažívá už podruhé, jeho první ženou byla od roku 2006 Lucie Bílá.

Reklama

Další články

Načítám