Hlavní obsah
Článek

Je virtuoskou na violu světového formátu a televizní diváci ji mohli zaregistrovat v taneční soutěži StarDance, kde ovšem půvabná blondýnka Jitka Hosprová vypadla hned jako první. Tahle dáma se ale neztratí. O tom svědčí i to, jak se vybavila na karlovarský filmový festival. Jen její šperky stály devět miliónů.

"Byla jsem potěšena, že jsem mohla vynést nejluxusnější kolekci šperkaře Roberta Coina, s nímž jsem se tady ve Varech setkala loni na párty," pochlubila se Jitka, která měla hned dvě kolekce těch nejdražších šperků.

"Ty na zahajovací párty stály asi osm miliónů, teď mám na sobě levnější. Náhrdelník, náramek a prsten se safíry v kombinaci s diamanty stojí milión," řekla Super.cz a nás samozřejmě zajímalo, zda jí musí v zádech chodit bodyguard. "Všechen servis k tomu patří. Nesu svoji kůži na trh, tak se o mne musí pečovat," krčila rameny.

Překvapila nás ovšem tím, že si nepořídila i novou róbu. "To jsou šaty návrháře Mischky, ve kterých už jsem dokonce hrála, jsou to takové moje montérky. Díky své profesi mám společenských šatů hodně, takže nebyl problém vybrat barvu tak, aby se ke šperkům hodily," dodala.

Reklama

Další články

Načítám