Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejvíce garderoby nemá na karlovarském filmovém festivalu kupodivu k dispozici modelka Andrea Verešová (43), ale herečka Jitka Schneiderová (51). "Je to skvělé, které ženě by to nebylo příjemné," usmívala se spokojeně Jitka, když nám vyprávěla, kolik kousků si může vybrat.

"Jsem tváří Elle Beauty Lounge ve spolupráci s návrhářkou Ivanou Mentlovou. Takže od ní mám troje večerní šaty a pár dalších kousků na různé koktejly a večerní párty po barech. A pak ještě další róby od světových návrhářů. Ani si všechno nestihnu obléknout, protože mám i jiné povinnosti a budu se sem vracet na otočku," vysvětlila Schneiderová, že se deset dní nebude pouze převlékat. Do Prahy bude jezdit hrát také divadlo. Představení Hovory o štěstí mezi čtyřma očima můžete vidět na Letní scéně Vyšehrad.

Herečka vypadá po čtyřicítce stále lépe, dokonce si poprvé v životě nechala narůst dlouhé vlasy. "Hodí se to i k divadelní hře Jednou za život a líbí se mi to, užívám si, když mohu pohodit hřívou ve větru," smála se Jitka.

Reklama

Další články

Načítám