Hlavní obsah
Článek

Bavič Ivan Mládek (82), na něhož nyní prasklo, že se rozvádí, je i otcem nemanželského dítěte své spolupracovnice Libuše "Libuny" Roubychové! Herečka, která diváky léta v Mládkových představeních baví svými průpovídkami, při kterých si silně šlape na jazyk, má zhruba dvouletého chlapečka. A na otázku, kdo je jejím tatínkem, stále dokola podivně odpovídá, že to neví. Je jím Ivan Mládek? "Nebudu se k tomu vůbec vyjadřovat," odsekne na přímý dotaz Roubychová.

Sdílnější jsou lidé z okolí Roubychové. "Dítě počala v době, kdy už měla poměr s Mládkem. Nikdy to oficiálně nepřiznala, ale Ivan je otcem jejího syna. Podle toho se také k tomu dítěti chová," prozradila Super.cz kamarádka mladé herečky.

O tom, že je Mládek velkým donchuánem kolují již dlouhá léta hotové legendy. Až nyní se ale Mládek rozhodl přestat s nevěrou a svazek s třicetiletou milenkou zlegalizovat.

O Libuši Roubychové se skoro nic neví. Neposkytuje rozhovory, k ničemu se nevyjadřuje. Skoro jako by to byla virtuální postava. Asi dobře ví, že kdyby se kromě hraní ještě mediálně prezentovala, dřív nebo později by na její románek došlo. Takhle si mohla partnerství se stárnoucím autorem Jožina z Bažin užívat léta bez hledáčků objektivů. Až dosud, kdy vše prasklo.

Připravujeme další informace.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám