Hlavní obsah
Článek

Jak vůbec vypadalo posledních pár společných hodin života bývalého páru Petry Faltýnové (46) a Leoše Mareše (47)? Jak Super.cz jako první informoval, dvojice šla od sebe. A předcházely tomu dramatické okolnosti! Hrdličky spolu nejdřív tokaly před novináři na večírku za vydatného přispění alkoholických nápojů, pak se ale odebraly do hotelu Pupp, kde to podle našich zpráv Leoš na Petru vybalil: Nemohu s tebou žít!

„Bylo to naše společné rozhodnutí,“ tvrdil nám Mareš do telefonu. VIP bar v nejznámějším karlovarském hotelu byl ale svědkem něčeho docela jiného.

„Vysvětlovali si tady něco skoro až do rána a vypadali u toho dost smutně a objevily se tam u Faltýnové i slzy. Evidentně to byl Leoš, kdo Petru poslal k vodě. Proč, to jsem nezachytil, ale nedivil bych se, kdyby to byly ty její neustálé flirty anebo nezřízený životní styl,“ prozradil nám svědek události.

Mezi novináři už se uzavírají sázky o tom, kdy se dvojice zase dá dohromady. Mareš to ale řekl jasně, prý jde o definitivní rozhodnutí, přes které už nikdy nepojede vlak. Tak uvidíme…

Reklama

Další články

Načítám