Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ten snad nestárne. Herec Franco Nero je celkem častým návštěvníkem karlovarského filmového festivalu a rok od roku sledujeme, zda se vůbec mění. Pořád je to ale fešák. Tentokrát dorazil opálený Ital hlavně kvůli své kolegyni, stále půvabné Francouzce, hvězdě filmů legendárního Françoise Truffauta, Fanny Ardantové.

Zahrál si totiž jednu z hlavních rolí v jejím filmu Naléhavé vlny, který je druhým režisérským počinem ženy, kterou si pamatujeme jako vášnivou milenku z Ženy od vedle po boku Gérarda Depardieua nebo oddanou sekretářku majitele realitní kanceláře Jeana-Louise Trintignanta, podezřelého z několika vražd z filmu Konečně neděle.

Franco společně s Fanny, na které jsou přibývající roky vidět, ale pořád je to půvabná žena, film o vášni a konci lásky Naléhavé vlny uvedl v karlovarském divadle. Čeká jej ještě jedna filmová projekce, a to psychologického dramatu Tiché místo na venkově.

Reklama

Další články

Načítám