Hlavní obsah
Článek

Asi nejsledovanější pár českého šoubyznysu Leoš Mareš (47) a Petra Faltýnová (46) letošní návštěvy karlovarského filmového festivalu využil k rozhodnutí o rozchodu! Ještě v neděli večer vrkající dvojici mohli novináři spatřit na párty na staré kolonádě a skutečně nic nenasvědčovalo tomu, k čemu se schyluje. V noci ale mezi nimi došlo k rozhovoru, který vyústil do situace, že jdou od sebe!

Tři dny spolu prožívali romantiku ve Varech, ale vztah jim nezachránila! Zprávu o jejich rozchodu redakci Super.cz přinesli ranní ptačí poslové, a když jsme hned dvojici volali, abychom si informace ověřili, zastihli jsme oba už v porozchodové debatě, při níž řešili následky, co bude dál.

„Ano, je to pravda, s Petrou jsme se rozešli. Je to smutný a bolestivý, ale nedalo se jinak. Nefiguruje u nás rozhodně nikdo třetí. Bylo to naše společné rozhodnutí a bylo strašně těžké, protože jsme pro sebe hodně znamenali a měli se rádi, ale bude to tak pro nás oba lepší,“ sdělil redaktoru Super.cz pevně rozhodnutý Leoš Mareš, zatímco Petra Faltýnová k situaci prohlásila pouze stroze: „No comment!“

Podle našich zpráv si pár svůj vztah vyříkával prakticky celou noc ve známém baru v hotelu Pupp, kam se nedostanou zvědavci z řad veřejnosti, ale ani novináři.

Není to poprvé, co moderátor a modelka šli od sebe. Už v lednu svůj vztah ukončili, ale jen na velmi krátkou dobu. Mysleli si, že bez sebe nemohou žít, ale teď už jsou si podle našich informací definitivně jistí, že ani spolu existovat nedokáží. A žádný další návrat prý v žádném případě nemáme čekat, včerejší noc má být finální tečkou za jejich láskou…

Reklama

Další články

Načítám