Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herce Václava Jiráčka jsme pravidelně vídali v seriálu Sanitka, kde hrál syna Jaromíra Hanzlíka. Byl obsazen i do hlavních rolí ve filmech Jánošík nebo Hodinu nevíš. Teď ale zrovna z role do role nejde a vyřešil to velmi zajímavě.

"Otevřel jsem si s kamarádem podnik, kavárnu s barem v Dejvicích, a myslím, že jsme docela úspěšní," svěřil Super.cz, když jsme ho potkali na akci, kde celebrity míchaly vlastní drinky z finské vodky.

"Drinky míchat docela umím. S naším provozním jsme vymysleli vlastní, jmenuje se Blazer, základem je irská whisky, pak je tam zázvor, máta a špetka chilli," prozradil nám recept Václav, jenž se nyní věnuje herectví jen na půl úvazku.

"Točil jsem seriál Reportéři pro Českou televizi, zatím jsou natočené tři díly, ale bude jich dvanáct. Pak to byla menší role v Českém století a v Janu Husovi hraju takového estébáka. Velké role momentálně nepřicházejí, ale necítím se nijak zhrzeně. Mám pořád co dělat a kavárnu mám jako jiní herci divadlo," uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám