Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka a bývalá modelka Liz Hurley (46) zřejmě nebude ráda vzpomínat na letošní vesnické slavnosti Ampney Crucis v anglické obci Cotswolds v hrabství Gloucestershire, jejichž hlavní hvězdou měla být právě ona se svým novým partnerem Shanem Warnem. Poté, co pronesla několik vřelých vět směrem k stovkám hostů, snažila se elegantně a s úsměvem sejít ze schodů, kde na ni v ústraní čekal Warne. Jenže na posledním schůdku se jí zvrtla noha v sandálcích na vysokém klínu a trapas byl na světě.

Hurley ztratila rovnováhu, když špatně došlápla na levou nohu. Ve snaze neupadnout úplně se Liz snažila přidržet zábradlí, což jí nakonec opravdu uchránilo od pádu, po kterém by se válela po zemi ve svých žlutých letních šatičkách. Na pomoc jí hned přispěchal poblíž stojící Shane, který svou partnerku již po zbytek večera nepustil a stále držel za ruku, aby se podobná situace již neopakovala. Šestačtyřicetiletá Hurley, která dřív několik let chodila s hercem Hughem Grantem, se teprve před pár dny rozvedla s indickým magnátem Arunem Nayarem. Během pádu si naštěstí nijak neublížila.

Související témata:
Slavnost
Vesnice

Reklama

Další články

Načítám