Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Jitka Čvančarová (46) letos zahájení karlovarského festivalu sotva stihla. "Jela jsem rovnou z natáčení z Beskyd, kde se mnou byl i manžel a dcera. Tu jsme jen vyložili u mojí maminky. Můžu říct, že jsem rovnou vyskočila z gumáků, protože tam pořád lije," prozradila.

Na přípravu na slavnostní večer měla prý jen čtyřicet minut času. "Nechala jsem se rychle česat a nalíčit, měla jsem připraveny patery šaty, tyhle ze Soline byly třetí, které jsem zkusila, a líbily se mi nejvíc," vysvětlila Jitka.

Ta si kvůli natáčení dokonce nestihla ani nakoupit spodní prádlo. Sehnal jí je sice její stylista, ale nakonec si podprsenku pod šaty stejně nevzala a dala vyniknout svým obřím vnadám naostro."Podprsenka nebyla potřeba," krčila rameny.

Na festivalu Jitka s manželem Petrem Čadkem stráví pouze víkend. "Už v neděli se musím vrátit zpátky na natáčení. A jsme oba tak unavení, že se těšíme na to, že si spíš odpočineme a vyspíme se, než abychom chodili po večírcích. Ale nějaký film určitě vidět chceme," uzavřela Jitka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám