Hlavní obsah
Článek

Největší kočičky zahájení filmového festivalu v Karlových Varech? Jako vždy nezklamaly Aňa Geislerová (47) a Jitka Schneiderová (51), po dlouhé době zabodovala jindy pouťová Petra Faltýnová (45), hvězdný koberec rozzářily také návrhářka Beata Rajská a herečka Jenovéfa Boková.

Herečka Jitka Schneiderová zářila v nádherném šedém modelu návrhářky Ivany Mentlové. Ta jí šaty stihla připravit těsně před porodem dcery Isabelly, která přišla na svět před dvěma týdny. Jitka je tváří nejprestižnějšího módního časopisu Ellle a na oblékání je to znát.

Jako vždy zabodovala módní ikona - éterická Aňa Geislerová. Ta zvolila jednoduché bílé šaty s průstřihy od návrhářského dua Chatty. Petra Faltýnová měla nejdražší šaty večera. Oblékla nádherný černý model světového módního domu Lanvin.

V šatech ze své dílny zářila návrhářka Beata Rajská. "Bylo by blbé, abych přišla v jiných šatech než ve svých," usmívala se návrhářka.

Poslední kráskou, která na festivalu jednoznačně zabodovala, je herečka Jenovéfa Boková. Kombinace modrých šatů a žluté kabelky byla dokonalá.

Reklama

Další články

Načítám