Hlavní obsah
Článek

Největší událost letní sezóny, filmový festival v Karlových Varech, a hlavně jeho slavnostní zahájení, pojaly dámy českého šoubyznysu jako obvykle ve velkém stylu. Jen návrhářů světových jmen a jejich rób vypůjčených z místního fundusu bylo letos o trochu méně než loni.

Nejosobitější a nejvíce sexy model oblékla jako každoročně modelka Andrea Verešová. „Návrhářka Natali Ruden měla představu, že má róba má evokovat okamžik, kdy vystupuji z Fontány di Trevi zahalena jen v ručníku, který si držím rukama,“ svěřila nám Andrea.

Bílé šaty, stejně jako Andrea Verešová, na červený koberec vynesla Aňa Geislerová, která ve svém modelu Chatty připomínala antickou bohyni.

Nejnoblesněji v šatech barvy holubičí šedi vypadala Jitka Schneiderová, která se pro letošní festival ve Varech stala tváří kolekce vytvořené speciálně pro jeden časopis návrhářkou Ivanou Mentlovou.

Petra Faltýnová zářila v černých šatech značky Lanvin. Tereza Voříšková rozsvítila červený koberec v modrých květovaných šatech z konfekce s odhalenými zády. Služby místní půjčovny jako jediná využila Jitka Čvančarová, protože přijela na poslední chvíli.

Jsme zvědaví, co v dalších dnech vytáhnou naše hvězdy ze svých šatníků. Až na pár výjimek se letos na červeném koberci příliš nepředvedly.

Reklama

Další články

Načítám