Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zkoušení muzikálu Fantom opery dává účinkujícím zabrat tolik, že dvě ze zpěvaček dokonce zapomněly, že by měly oslavit narozeniny. Připomenout jim to musel až producent muzikálu František Janeček a holky překvapil dortem a květinami přímo na zkoušce v divadle GoJa Music Hall.

Monika Sommerová, která hraje hlavní dívčí roli Christine, slavila sedmadvacetiny, její kolegyni Andree Gabrišové bylo pouhých třiadvacet. Zvláště ta byla ráda, že si na ni kolegové a šéf muzikálu vzpomněli. Pochází totiž z Bratislavy, kde má i rodinu a na oslavu v domácím prostředí si bude muset kvůli náročným zkouškám hodně dlouho počkat. I když je mezi zpěvačkami věkový rozdíl čtyři roky, není to vůbec znát. Monika vypadá parádně.

"Jeden mejdan jsme ale už s holkami měly. U Terezy Vágnerové na statku. A to bylo super. Slavila nejen narozeniny, ale i to, že složila státnice, takže byl dvojnásobný důvod k oslavě. Takže byla grilovačka, podívaly jsme se na koně a vůbec to bylo hrozně fajn. Myslím, že se tady sešla opravdu dobrá parta," pochvalovala si Monika Sommerová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám