Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V říjnu se v Ohiu čeká velká sláva. Dva z tamních slavných rodáků totiž oslaví 63. narozeniny. Na tom by sice nebylo nic zvláštního, kdyby však Ronnie a Donnie Galyonovi nebyli siamská dvojčata. Už tento víkend navíc chystají malou oslavu, jelikož věkem předčí své hrdiny - thajská siamská dvojčata Changa a Enga Bunkerovi, kteří zemřeli v Severní Karolíně v roce 1874.

Letos jim ale zbývá ještě překonat italská dvojčata Giacoma a Giovanniho Battistu Tocciovi. Ti společně naposledy vydechli v roce 1940 právě ve věku 63 let. Poté bude chlapíkům z Beavercreeku v Ohiu náležet titul nejdéle žijících siamských dvojčat na světě v celé dochované historii a budou zároveň zapsáni do Guinnessovy knihy rekordů.

Ronnie a Donnie v dětství pomáhali přivydělávat svým rodičům vystupováním v cirkusu. Mají dva páry nohou i rukou, dvě srdce a žaludky, ale společný trávicí trakt, konečník a genitálie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám