Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Megan Fox (37) konečně ve čtvrtek nastoupila do vlaku zvaného Instagram a na uvítanou sdílela svou selfie, kterou podle svých slov pořídila brzy ráno. Na úvod tak musela naštvat snad každou ženu, která snímek spatřila. Herečka a dvojnásobná maminka je totiž po ránu bez šminek tak hezká, až oči přecházejí.

O herečce z Transformers nějaký čas nebylo moc slyšet, jelikož se naplno věnovala rodině a před necelými pěti měsíci navíc porodila manželovi Brianu Austinu Greenovi dalšího chlapce. Po dvouletém Noahovi přivítali v únoru na svět Bodhiho Ransoma. Nyní se ale její příznivci už brzy dočkají, v srpnu se do kin dostane sci-fi komedie Želvy Ninja, kde si Megan zahrála hlavní roli reportérky April.

Momentálně navíc Fox zdobí srpnové číslo amerického Cosmopolitanu, v jehož rozhovoru prozradila i to, jak vnímá samu sebe: „Nejsem soutěživá, žárlivá ani zlomyslná. Ale nemám desítky kamarádek. Mám jednu. Jmenuje se Mindy a je to kosmetička. Nemám ani moc kamarádů. Nikdy jsem nebyla společenská bavička. Necítím se sama nebo izolovaná. Mám jednoho opravdu báječného přítele, a to je vše, co potřebuji.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám