Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdo má hodně, chce ještě víc. Platí to i u této dvojnásobné matky z Breconu ve Walesu, kterou příroda obdařila ňadry velikosti DD, což bylo při její výšce 153 centimetrů už tak až až, ale jí to bylo málo. Čtyřiatřicetiletá Debbie Delamar to nakonec podle Daily Mailu dotáhla až na největší umělá ňadra v Británii...

V současnosti nosí spodní prádlo velikosti 30KK, její hrudník tak dosáhl čísla jedenáct. Vedly k němu však tři operace. První přišla v jejích osmadvaceti, kdy došlo ke zvětšení na šestky. Při dalším zákroku o další dvě čísla a až díky tomu poslednímu se stala majitelkou poprsí, se kterým je snad konečně spokojená.

Několik klinik však její žádost odmítlo, uspěla až u soukromé Highgate Hospital v Londýně, kde našla lékaře, jenž zákrok v přepočtu za závratných 275 tisíc korun provedl. V každém ňadru má Debbie speciálně vyrobené silikony z Francie o objemu 1,3 litru.

„Lidé na mě venku zírají, ale já si to užívám. Miluji umělý vzhled a chci mít ňadra velká, jak jen je to možné,“ říká matka patnáctileté Sian a o tři roky mladší Katie, která se aktuálně živí chatováním s muži po internetu a rozesíláním svých hanbatých fotografií za peníze.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám