Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Toužíte snad poslední dva měsíce po tom, přečíst si tklivé vyprávění Josefa Rychtáře (65), jaké to bylo žít po boku zpěvačky Ivety Bartošové (†48)? Pán uren a nositel řádu Vdovec roku vás pravděpodobně nezklame. O společných procházkách kolem rybníka za ručičku, o lásce bez jediného mráčku na obzoru (všichni ti, co tvrdili a tvrdí opak, jim ji určitě jen nepřáli) si pravděpodobně nejpozději na Vánoce budete moci přečíst v jeho knize.

O tom, že Josef Rychtář koketuje s podobnou myšlenkou, jsme se dozvěděli už před několika týdny. A nedalo se tomu ani divit. Manžel Ivety samozřejmě musí mít choutky ospravedlnit se před celým národem, který je na něj nahněvaný, že neudělal nic pro manželčinu záchranu, a popsat se v knize coby zachránce a nejlepší chlapák pod sluncem.

A aniž bychom se ho na to zeptali, sám vdovec toto téma v jednom z našich rozhovorů načal.

„Nikdy jsem na Ivetě nevydělával a ani nebudu. Jsou tu i nabídky na knihu, ale pokud bych k něčemu takovému svolil, výtěžek z prodeje by šel na charitu,“ pověděl nám. Když jsme ho konfrontovali s naším zjištěním, že už si dávno má hledat autora, který by s ním text sepsal, že přípravy vydatné beletrie jsou už v plném proudu, souhlasně přitakal.

Bude ale Rychtářova knížka trhák roku? Dostane se do čela hitparád stejně jako nyní poslední deska Ivety, proti které usilovně brojí? A vytáhne na Ivetu něco tajného, co nikdy nikdo nevěděl? Je otázkou, zda zrovna on je ta správná osoba, od níž by si fanoušci zpěvačky chtěli něco přečíst…

Reklama

Další články

Načítám