Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Všichni už pochybovali, zda se doopravdy dočkáme nového videoklipu Sámera Issy (38). Vzhledem k tomu, že jej měl točit nejprve v Dubaji, pak v Egyptě a nakonec v Řecku, a žádná z cest se neuskutečnila, nebylo se čemu divit.

Zpěvák se ale zapřel a v termínu klip k písni If I Let U Go dokončil a pokřtil. "Všechny ty průšvihy byly k něčemu dobré a je to klip, se kterým jsem až doposud nejspokojenější. Byl jsem úplně u všeho, vzal jsem do rukou režii, byl jsem ve střižně u každého záběru, řešil styling," popsal nám zpěvák.

Vzhledem k tomu, že se vpravil do všech možných profesí, zažertovali jsme, že aspoň ušetřil. "No, trochu možná ano, ale jen veškerá technika vyšla stejně na tři sta padesát tisíc korun, a to jsme nakonec natáčeli jen v Česku," prozradil.

Původně měl ovšem Sámer natočit klipy dva, tudíž jsme chtěli vědět, kam se poděl druhý kousek. "Ten se teprve točit bude, ale už opravdu v zahraničí příští měsíc a 5. září bude premiéra. Zatímco tenhle je spíš o lásce, ten druhý bude živelnější, živočišnější, víc o sexu," dodal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám