Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nová jevištní partnerka Sámera Issy (38) je opravdu nepřehlédnutelná. Když páreček křtil první videoklip, kde spolu účinkují, Hana Pekhartová zaujala mega dlouhými řasami, které fungovaly skoro jako větrák.

"Poprvé jsem si je nalepila právě na natáčení klipu a Sámerovi se to tak zalíbilo, že se dlouhé nalepené řasy staly jakousi mojí značkou. Ostatně věnuji se kromě umění také podnikání v kosmetické oblasti, takže to od toho není daleko," vysvětlovala Hanka.

Když se svlékla do velmi úsporného pódiového kostýmku, bylo vidět, že má neuvěřitelně vymakané tvary, tělo samý sval a bříško pevné jako kámen. Přitom z několika setkání moc dobře víme, že slečna není žádná dietářka a není pro ni problém dát si na mejdanu pár vodek.

"To je pravda, to je kalorická bomba, a když řeknu, že jsem dnes měla i kachnu a nějaké sladkosti, leckdo by mě zabil, že mi to nic nedělá s postavou. Ale já se od dětství pořád hýbu, a tělo tak dokáže všechno spálit," chtěla zřejmě všechny naštvat Hanka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám