Hlavní obsah
Článek

Americkou herečku Nicole Eggert (39) si nejspíš vybaví všichni, kteří sledovali Pobřežní hlídku. Jako sexy blondýnka tehdy běhala po pláži v červených plavkách se záchranným plovákem podobně jako Pamela Anderson. Jenže dnes je herečka k nepoznání. Přestože ji v současnosti omlouvá její požehnaný stav, váha se jí zřejmě vymkla z rukou.

Eggert v průběhu života několikrát přibrala a následně zhubla. Tentokrát však bude mít se shazováním těhotenských kilogramů určitě hodně práce. Poslední snímky, kdy je herečka v pokročilé fázi těhotenství, pocházejí z jejího domu v Los Angeles, kam pozvala zhruba třicet přátel na zahradní párty. Ta byla uspořádána právě jako oslava brzkého příchodu jejího potomka na svět. Příští měsíc by se jí měla narodit holčička, která bude mít ještě starší sestřičku, dvanáctiletou Dilyn.

Kalifornská rodačka Nicole se nejvíce proslavila rolí Summer Quinn v Pobřežní hlídce, kde odehrála dvě sezóny. Jejím seriálovým partnerem byl herec David Charvet. V mladičké herečce se tehdy snoubila nevinná krása ve tváři se sexy tělem. Problémem byla její vášeň pro jídlo, kterou Eggert příliš nekrotila. Nastalo proto dlouhodobé zápasení s kilogramy navíc, které bylo v průběhu jejího života vždy více či méně úspěšné. Naposledy o problému s nadváhou promluvila v televizním pořadu Celebrity Fit Club.

Reklama

Další články

Načítám