Hlavní obsah
Článek

Madonna (65) to s těmi zajíčky začíná přehánět. Pořizuje si milence, kteří mají matky mladší, než je ona sama. Pak se nemůže divit, že se doma chovají k jejím vlastním potomkům jako sourozenci. Popová královna má nového přítele, šestadvacetiletého tanečníka Timora Steffense. A ten si s jejím třináctiletým synem Rockem rozumí lépe než ona sama. Jako by byli bratři.

Pětapadesátiletá zpěvačka má Rocka s britským režisérem Guyem Ritchiem, za něhož byla provdaná.

„Jsem si jistý, že se Madonně moc libí, že si Timor vzal Rocka pod své křídlo. Není to otcovská role, je spíš jako jeho bratr, což je podle Madonny důležité, zvláště když nemůže roli otce vždy plnit Guy. Timor dává Rockovi hodiny tance a bere ho na nákupy a pomáhá mu orientovat se ve všech těch obtížných věcech teenagerů, o kterých nedokáže mluvit se svou mámou,“ uvedl zdroj blízký zpěvačce britskému magazínu Grazia.

Madonna začala s novým zajícem randit na počátku roku, kdy vyjeli do Švýcarska na lyže. Jeli s nimi i zpěvaččini potomci, sedmnáctiletá Lourdes, třináctiletý Rocco, osmiletá Mercy a stejně starý David. Poslední dva potomky hvězda adoptovala v Malawi.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám