Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Simona Krainová (51) si dva týdny strávené se svou rodinou v Atlantickém oceánu na Lanzarote skvěle užila. „Je mi jen líto, že ta dovolená nemohla trvat půl roku," svěřila se nám modelka.

Výlet za mořem a sluníčkem ale přece jen nebyl zcela bez komplikací. Rodina Vágnerových, které na Kanáry doprovázely Simonina sestra Yvonna a chůva Magda, měla poměrně velké trable se zpáteční cestou domů. „Zrušili nám zpáteční let z Lanzarote, tak jsme se museli přesunout na sousední ostrov Fuerteventura. Místo pohodlných čtyř hodin letu jsme cestovali celkem osmnáct," krčí rameny Síma.

Jak už to ale tak bývá, všechno zlé je k něčemu dobré, díky nečekanému přesunu cestovatelé poznali také krásy sousedního ostrova. „Pojali jsme to jako výlet a strávili na Fuerteventuře asi šest hodin. Stihli jsme si ostrov procestovat. Zaujaly mě krásné písčité pláže, které na Lanzarote chybí. Příští rok se sem určitě podíváme na delší dobu," říká modelka.

Na Kanárské ostrovy se Simona s rodinou vydá v pořadí již potřetí zase za rok. Předtím hodlají ale Krainová a Vágner vyrazit s dětmi po Novém roce na Floridu.

Reklama

Další články

Načítám