Hlavní obsah
Článek

Michael (61) a Carole (55) Middletonovi provdali svou starší dceru Kate (42) za následníka britského trůnu prince Williama (41). Starosti jim ale dělá bezpečnost jejich mladší ratolesti Pippy (40).

Ta svým půvabem a krásně tvarovaným zadečkem uchvátila bezmála celý svět, ale starostliví rodiče se bojí, že by ji některý z poblázněných fanoušků mohl usilovat o život. Rozhodli se tedy Pippu chránit.

Podle informací deníku The Sun dostane majitelka jednoho z nejhezčích pozadí v Británii opancéřované luxusní auto a neprůstřelnými skly, které bude schopné jízdy i s prostřílenými pneumatikami. Má jít o vůz značky BMW nebo Audi za 95 tisíc liber (přes 2,6 miliónu korun).

Middletonovi řešili možná rizika, která můžou jejich mladší dceři hrozit, s nejlepšími osobními strážci prince Williama. Pippa už nyní podle deníku u sebe stále nosí nouzové tlačítko, jehož zmáčknutím k sobě okamžitě přivolá policii. Podobná zařízení jsou údajně i v domě Middletonových v hrabství Berkshire.

„Carole a Michael učinili opatření podle rad, které jim dali bodyguardi, kterým William nejvíce věří. Auto bude mít nejmodernější bezpečnostní zařízení včetně opancéřování. Bude odolné vůči bombám,“ sdělil listu jeho zdroj.

Reklama

Další články

Načítám