Hlavní obsah
Článek

Tomáš Klus, Adam Mišík, ale i slavné světové kapely Linkin Park nebo Coldplay se musejí sklonit před Ivetou Bartošovou (†48). Ta sice poslední léta svého života plnila spíš stránky novin, než aby zaujala fanoušky svou prací, po jejím skonu ale o ni obrovsky vzrostl zájem. Její posmrtné cédéčko se stalo bezkonkurenčně nejprodávanějším albem v republice!

Ani Hana Zagorová, Kryštof nebo Ondřej Brzobohatý Ivetinu pozici podle zpráv z Národní federace hudebního průmyslu (IFPI) neměli šanci ohrozit. Po jejím cédéčku Iveta Naposledy s hitem Chci s Tebou vzlétnout, k němuž vznikl i videoklip, se v obchodech jen zaprášilo.

„Moc mě to těší a hlavně za Ivetu. Byla by ráda, že na ni fanoušci nezapomněli. A konečně se taky do popředí zájmu dostává její hudba, a ne drby z jejího soukromí,“ raduje se autor hudby a textu Jarek Šimek (50).

Tomu vdovec po zpěvačce Josef Rychtář (65) vydání desky vyčítá a snaží se její prodej zastavit. Úspěch alba, z něhož prý jistojistě manžel Bartošové neuvidí ani korunu, ho tak musí pěkně štvát.

Reklama

Další články

Načítám