Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Parna, která ještě nedávno sužovala Českou republiku, velela odhodit co nejvíc kousků oblečení a vyrazit jen nalehko. U dam je v těchto případech ovšem nutná nejvyšší opatrnost. Absence podprsenky v kombinaci s lehkými letními šaty umí totiž pořádně pozlobit. Tato kombinace zradila herečku Mariku Šoposkou, která se v zákulisí módní přehlídky jen lehce předklonila, a bylo.

Nevadí, není nic starší než včerejší noviny, a tak lehké faux-pas za chvilku upadne do dějin zapomnění. Do těch, doufejme, neupadne její nejnovější role ve hře Hovory o štěstí mezi čtyřma očima, kterou 7. července premiérově uvede na své Letní scéně Divadlo Studio DVA. Šoposká v ní hraje novomanželku Zuzanu Wolfovou.

„Hraju mladou ženu, která je trošku...kráva. Doufám, že mě režisér obsadil jenom proto, že jsem také čerstvá novomanželka, ne kvůli tomu druhému,“ smála se směrem k Patriku Hartlovi, z jehož pera hra vzešla a jenž ji i režíruje, Marika, která je vdaná za zvukaře Petra Čecháka, bratra exmanžela Táni Vilhelmové a otce jejích dvou starších synů Pavla Čecháka.

Reklama

Další články

Načítám