Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) je již čtvrtý den v Itálii u svého milence Domenica Martucciho (47). A přestože by podle svých nejbližších měla okamžitě nastoupit detoxikační kůru, zatím jezdí po návštěvách. "Ivetka zatím nepije. Hlídám ji. Na zámku nemáme žádný alkohol a ona sama u sebe nemá žádné peníze, tak si ho nemá jak koupit," řekl Super.cz Martucci, který se ale dnes vrací na otočku do Prahy. Kdo ví, zda i jeho poddaní Ivetu ochrání před démonem alkoholu.

Nedělní dopoledne trávila jeho vyvolená u Domenicovy matky. "Měla u ní lekci italštiny," prozradil hrabě. A odpoledne se dvojice vypravila za jeho otcem ve městě Foggia. Jak to bude ale dál a zda skutečně kontroverzní zpěvačka nastoupí na italskou kliniku, jak nám Domenico tvrdil minulý týden, to zatím Ivetin italský hřebec netuší. "Musím zorganizovat spoustu věcí. Je to strašně náročné. Bude Iveta chtít být hospitalizována? A co pak bude s Arturem? 1. července máme schůzku s doktorem, tak se uvidí. Snad mi bůh pomůže," doufá Martucci.

Zatímco přemýšlí, jak Ivetě taktně naznačit, že právě kvůli léčbě daleko od mediálního zájmu do Itálie přijela, péči o Artura Štaidla převzal nevlastní bratr Jan Štaidl. "Tatínek Artura je po operaci o berlích a pečovat o něj nemůže. Domluvili se tedy, že teď bude mít týden na starosti Arťase bratr Honza, se kterým si dobře rozumí," prozradil Super.cz rodinný přítel. A v sobotu se podle našeho čtenáře bratři procházeli i se psím přítelem v zámeckém areálu Ctěnice.

O víkendu bývalý manažer Ivety Richard Dušák Super.cz exkluzivně prozradil, že zpěvačce kolabují životně důležité orgány - ledviny a játra. Domenico Martucci byl nejvíce překvapen oznámením Dušáka, že s Ivetou okamžitě končí spolupráci. "Asi je to tak lepší," uvedl.

"Mně, coby svému dosavadnímu manažerovi, se Iveta také neobtěžovala říci, že odjíždí na dlouhou dobu do Itálie. Nechci dál rušit nasmlouvaná vystoupení, profesně by mi to zničilo pověst. Ivetě přeju, ať se uzdraví. Musí ale okamžitě zpátky do nemocnice," varuje Dušák.

Reklama

Další články

Načítám