Hlavní obsah
Článek

Herečka Michaela Badinková je dvojnásobnou maminkou, letos v březnu se jí narodila druhá dcera. Porody ale měla během dvou měsíců dva. Vedle reálného života rodila i v seriálu Ulice, kde přivedla na svět své druhé dítě, syna Jonáše.

V době, kdy se seriálový porod natáčel, už měla Michaela doma skoro dvouměsíční dceru Emílii. A jak se jí hrálo? „Bylo to hezké natáčení. Připomnělo mi to pocity, které jsem měla během vlastního porodu. Ale obtížné bylo předstírat to tlačení a zrychlené dýchání. Několikrát se mi z toho zatočila hlava,“ popsala své pocity z natáčení.

U opravdového porodu, u kterého byl přítomen i její životní partner Jan Teplý ml., se ale na rozdíl od toho seriálového nevyhnula bolesti. „Můj reálný porod byl bolestivý jako každý, bez toho to nejde, ale naštěstí byl bez komplikací,“ zavzpomínala Badinková

Přestože jsou Michaela s Janem už dlouholetí partneři a mají spolu dvě děti, svatbu zatím neplánují. „Necháváme to osudu,“ prozradila herečka. Dalším potomkům se ale nebrání. „Klidně, rození dětí se mi líbí,“ uzavřela hvězda seriálu Ulice.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám