Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Lejla Abbasová (44) se už nemohla dočkat léta. Moderátorka se těší, že si své nejoblíbenější roční období užije se synem Davidem (2,5).

„Konečně je sluníčko. Předpokládám, že pojedeme s malým k moři. Uděláme možná nějaký auto výlet," reagovala ebenová kráska na náš dotaz, jaké má s rodinou konkrétní plány. Byli jsme překvapení, že se Abbasová chystá cestovat s takto malým dítětem autem. „Dá se cestovat, ale je potřeba na to mít nervy," se smíchem v hlase nám Lejla prozradila na festivalu jógy.

Nadcházející měsíce budou akční i pro moderátorčina partnera Michala Kocába. Už loni mu Lejla k Vánocům věnovala netradiční zážitek. Dostal možnost vyzkoušet si flyboarding, což je vlastně takové létání nad vodní hladinou pomocí vysokotlakých trysek. Její partner se ale vymlouval na bolest zad a netradiční zážitek nevyužil. „Slíbil, že to v létě udělá, tak uvidíme. Pořád si ale stěžuje, že ho bolí záda," krčí rameny Abbasová.

Je pravda, že se to nezdá, ale známý hudebník je vyznavačem aktivního způsobu života. „On byl vždycky velký sportovec a dobrý sportovec. Třeba jsem vůbec nevěděla, že závodně lyžoval, a dokonce snad i jezdil na snowboardu. Teď měl období, kdy si koupil kolo. Dokonce byl akčnější než já," říká Lejla Abbasová na adresu svého partnera.

Související témata:

Další články

Načítám