Hlavní obsah
Článek

Seznamte se s Bethany Townsend, novou internetovou senzací. Příběh této třiadvacetileté půvabné ženy z anglického Worcesteru začal v jejích třech letech, kdy se u ní projevily komplikace s trávicím ústrojím. Až v jedenácti však lékaři určili příčinu problémů a diagnóza zněla Crohnova nemoc. V té době už však byly komplikace tak rozšířené a postižení tlustého střeva tak závažné, že lékaři museli dívce zavést vývod, což pro ni převážně v době dospívání bylo velmi nepříjemné.

Jak roky plynuly, Bethany se se svým osudem smiřovala a snažila se i s tímto omezením žít naplno. Objevila v sobě talent na líčení, a tak se stala vizážistkou a před časem se i vdala. I dál si snila svůj sen, ve kterém byla modelkou. Ačkoli k této práci měla veškeré předpoklady, její hendikep v podobě pytlíků u břicha jí bránil cokoli v tomto směru podnikat.

Až nedávno se Bethany odhodlala na internetu promluvit o své nemoci s těmi, které potkalo to samé, ale i s lidmi, kteří o tomto onemocnění dosud neměli tušení. Otevřeně s nimi na sociální síti sdílela informace včetně fotografií z dovolené se svým manželem na lehátku v plavkách. Její profil začalo sledovat na devět miliónů lidí, kteří ji podpořili v jejím snu stát se modelkou. Mladé ženě už se prý ozvaly i některé modelingové agentury, které by s ní rády navázaly spolupráci!

Reklama

Další články

Načítám