Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Lejla Abbasová (44) už zase září štěstím. Po dlouhých měsících mohla totiž zahodit jednu ze dvou berlí, pomocí kterých se pohybuje. Přestože jí ale chození stále dělá velké obtíže, své pracovní povinnosti neodkládá.

„Nemohla bych sedět doma a nic nedělat. Sice mě to stále bolí, ale oproti tomu, jaké to bylo na začátku, můžu říct, že jsem čiperka,“ svěřila se Super.cz Abbasová, která už dávno mohla být zdravá, pokud by jí noha nesrostla špatně. Prý za to mohou doktoři z Fakultní nemocnice Motol v Praze.

„Stala se tam nějaká chyba. Pak jsem ale na doporučení jela do nemocnice Na Bulovce, kde mi nohu opět zlomili a zasádrovali. Dlouho jsem se bez dvou berlí neobešla. Teď si pomáhám jen jednou a těším se, až zahodím i tu,“ vysvětlila moderátorka, která se tak před svou výpravou do Afriky zahodila alespoň jedno břímě.

„Jedu tam na měsíc v červenci. Už to vnímám spíš tak, že jedu na chatu. Máme tam rozestavěné čtyři školy. Takže teď jen vypravit kontejner se zásobami a můžu se chystat na odlet,“ dodala Abbasová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám