Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Celá Brazílie nadšeně prožívá mistrovství světa ve fotbale. Fanoušci ženou brazilské fotbalisty za vytouženým titulem mistrů světa. Cesta k němu ale rozhodně nebude jednoduchá, což si moc dobře uvědomují všichni fanoušci, kteří partičce kolem hvězdného Neymara fandí jako o život.

Jednou z nejhlasitějších fanynek je i slavná brazilská topmodelka Alessandra Ambrosio (43), která své sexy křivky předvádí na módních přehlídkách těch nejluxusnějších značek.

Největší latinskoamerická země se totiž kromě výborných fotbalistů může pochlubit i nejkrásnějšími světovými modelkami, které samozřejmě fandí, co jim síly stačí.

Alessandra se společně s dcerou Anjou (5) a synem Noahem (2) oblékla do národního dresu a z plných plic fandila Brazílii v infarktovém zápase s Chile, který kanárci vyhráli až na penalty. Další příležitost k hlasitému povzbuzování bude mít sexy modelka už v pátek, kdy se Brazilci utkají o postup do semifinále s Kolumbií. A pokud vyhrají, budou už jen dva krůčky od celkového prvenství na turnaji.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám