Hlavní obsah
Článek

Už ve středu v Kongresovém centru Praha usedne za své bicí nejznámější zpívající bubeník světa Ringo Starr. České celebrity se snaží, aby se s ním mohly setkat. A to pod nejrůznějšími záminkami. Nejpodivnější přišla od muzikanta a malíře Františka Ringo Čecha, který má pro bubeníka Beatles vlastnoručně namalovaný obraz.

"Chystá se věnovat panu Starrovi obraz ze své sbírky „Generace Beatles“. Uvidíme, co na to řekne manager pana Starra a zda mu obraz opravdu bude ochoten předat," prozradila Super.cz Květa Havelková z pořádající agentury JVC Group. Zpěvák Miro Žbirka a známý milovník Beatles se zase chce účastnit zvukové zkoušky. "Vyžádal si na odpoledne místečko u zvukařů, aby mohl sledovat, jak Ringo pracuje," doplnila Havelková.

Na Ringo Starra a jeho All Starr Band jsou už lístky skoro vyprodány. "Zítra se ještě uvolní do prodeje třicet exkluzivních vstupenek v 1. řadě, které byly původně rezervovány pro hosty pana Starra," upřesnila Havelková. Jen v pondělí se ještě budou prodávat ve speciální akci dva lístky za cenu jedné v dražší cenové kategorii.

Ringo Starr a jeho All Starr Band se vydal na evropské turné po více než dvaceti letech a fanoušci se mohou těšit nejen na staré pecky ještě z dob Beatles, ale i hity z jeho současné tvorby.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám