Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozchod s princem Harrym (39) ještě ani nevychladl a jeho půvabná bývalá přítelkyně Cressida Bonas už má prý oči pro jiného. Vyhlédnout si ji měl jednadvacetiletý herec Will Poulter, kterého si možná vybavíte z fantasy snímku Letopisy Narnie: Plavba Jitřního poutníka či komedie Millerovi na tripu. A plavovlasá absolventka taneční konzervatoře prý jeho zájem opětuje.

Společně byli spatřeni už i na veřejnosti, a to o víkendu na proslulém festivalu Glastonbury, kam vyrazili i s několika dalšími přáteli. „Všichni si povídali o tom, jak se k sobě měli. Bylo to velmi zajímavé. Vypadalo to, že si hodně rozumí,“ prozradil jeden z účastníků festivalu.

Pokud by se opravdu jejich sympatie rozvinuly v něco víc, pětadvacetiletá Cressida by po princi Harrym randila s o téměř devět let mladším urostlým mladíkem, jehož první velkou hereckou zkušeností byla v roce 2007 postava školního rváče Leea Cartera v komedii pro děti Malý Rambo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám