Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Samozvaná modelka Josie Cunningham je kontroverzní osobností anglického šoubyznysu už dlouho, ale to, co vypustila z úst tentokrát, předčí veškeré její aféry z minulosti. Třiadvacetiletá žena se nechala slyšet, že nepřestala kouřit a pít proto, že její nenarozené dítě má být chlapec, a ne dívka, kterou si přála. Cunningham již dřív prohlásila, že by šla na potrat, kdyby se včas dozvěděla, že má mít syna.

Cunningham, jež mnohé Brity zvedla ze židle, když podstoupila zvětšení ňader z fondu britské národní zdravotní služby (NHS) placené daňovými poplatníky, tak zřejmě jednala z důvodu, že již dva syny vychovává. Do třetice si tak plánovala nechat pouze holčičku.

Bývalá prostitutka, která se živila eskortními službami, touží po slávě a měla to prohlásit v souvislosti s její zmiňovanou možnou účastí v reality show Big Brother, kde by však bylo její těhotenství překážkou.

Cunningham tak klidně dál kouří 20 cigaret denně a dopřává si víno. Prý aby se lépe vyrovnala se zjištěním, že to ani tentokrát nebude dcera. Ačkoli na to podle svých slov rozhodně není pyšná, nemůže si pomoci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám