Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Reportérka VIP zpráv Adéla Jandová byla při svém začátku v televizi krásná štíhlá dívenka, která si mohla dovolit ukazovat se v šortkách a odhalovat dokonalé bříško. Stresy v minulém roce se na ní ale pořádně podepsaly. Přibrala deset kilo a špíčky musela zakrývat volným oblečením. Teď se ale konečně rozhodla se sebou něco dělat a hubne díky elektrickým šokům!

„Kolegyně mi poslala teď při čtvrtém výročí vysílání VIP zpráv mou fotku z té doby, a tak jsem se dost zděsila. Nabrala jsem loni deset kilo kvůli stresu a ne a ne je shodit. Moje postava prodělala hodně změn,“ přiznala Super.cz Adéla, která se vsadila s kamarády, že do konce prázdnin nadbytečná kila sundá.

Změnila jídelníček, začala běhat, a dvě kila už jsou dole. Navíc chodí do fitness, kde během dvaceti minut dosáhne efektu, jako by cvičila hodinu a půl. Svalové reakce podporují totiž elektrické impulsy. Však má kvůli tomu na sobě postroj jak z Frankensteina.

„Tuhle metodu využívá řada celebrit, a tak jsem mohla výsledky zhodnotit hned u několika z nich. Už věřím, že tu sázku vyhraju,“ uzavřela Adéla Jandová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám