Hlavní obsah
Článek

Zpěvák Marian Vojtko (51) sice prošel spoustou muzikálů, ale nikdy se během zkoušek moc neučil. Texty vychytával až na poslední chvíli a režiséři z něj šíleli. Teprve teď padla kosa na kámen a i on bifluje jako vzteklý.

"Je pravda, že jsem až příliš benevolentní sám k sobě, co se týče učení textů nazpaměť. A pak přicházejí problémy s režiséry, když chodím ještě pár dní před premiérou po place s textem a hledám tu správnou scénu," přiznal Super.cz Marian.

"Když jsem ale nastoupil do Fantoma opery, zjistil jsem, že to nepůjde. Všichni svoje texty umí už tři měsíce před premiérou, tak nechci být zahanbený a učit jsem se začal taky," připustil. "Ale že bych seděl doma a bifloval, tak to zase ne. Doma se věnuji sám sobě, grilování, holce a bazénu," pokračoval.

"Zatím to jde tak, že se zkouší po sekvencích, a já se i ve škole zvládl naučit básničku o přestávce, takže mi stačí, že si muziku pustím v autě cestou na zkoušku. Bydlím na periferii, zkoušky jsou ráno, a to jsou dopravní zácpy. Cesta mi trvá i hodinu a půl, tak se to, co potřebuji, naučím," dodal.

Marian se také konečně někoho bojí. "Máme hodně přísného dirigenta, jsme sice kamarádi, ale když vezme do ruky taktovku, tak mi připomíná Jekylla a Hyda," svěřil zpěvák a my se o tom na první zkoušce s orchestrem také přesvědčili. Jen někdo špitl ve chvíli, kdy neměl, dočkal se řevu, za který by se nemusel stydět ani armádní důstojník.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám