Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jednu dobu na to byl pracovně tak bídně, že musel vzít na čas zavděk profesí nočního taxikáře. Už delší čas ale na jeho kariéru svítí slunce. Manžel zpěvačky Báry Basikové (61) jde z role do role. Nejvíce Petr Polák zaujal v seriálu Ordinace v růžové zahradě, kde nakonec jeho nesnesitelný hrdina skončil v pytli na mrtvoly.

Zahrál si ale také ve všech sériích, kritiky zatracovaných a diváky milovaných Babovřesek Zdeňka Trošky (70). "Nechci nic hodnotit, obhajovat nebo někoho přesvědčovat, že to musí vidět. V tomhle je ta svoboda tvůrců a producentů filmů, jaký natočí film a kolik návštěvníků se rozhodne na něj zajít do kina, spravedlivá a každého dobrovolné rozhodnutí. A tak je to správně," míní Polák.

"Jsem rád a vážím si toho, že jsem u toho mohl být a dostal jsem tuhle možnost práce s lidmi okolo Zdeňka Trošky, kteří pracovali na filmu Babovřesky 1,2,3. Je to vždy o lidech, a to se tady, za ty tři roky práce, myslím, povedlo a je to z toho doufám cítit," dodal.

Nyní nastoupil do nového seriálu. Již brzy se objeví jako další hrdina ságy Cesty domů. Bude hrát záchranáře Kristiana Smoliho, takže se na něj ti, kdo si jej oblíbili, opět mohou těšit na obrazovce. Postava je prý, na rozdíl od Ordinace, tentokrát sympatická.

Reklama

Další články

Načítám