Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Sexbomba Dominika Mesarošová (38) se poprvé ukázala na párty s novým přítelem Markem. Chodí spolu už pár měsíců, ale veřejným akcím se vyhýbali. Marek se před objektivy fotografů necítí zrovna jako ryba ve vodě. A je to škoda. S jeho tělem byl podle názoru Super.cz zbytečně moc oblečený.

"Je to krásný, úžasný. Nechci to zakřiknout. Snad by to mohlo vyjít. Jsme spokojení, šťastní a užíváme si to. Je mladej, krásnej, chytrej a milujeme se. Co víc bych si měla přát?" řekla Super.cz na křtu auta Mesarošová, které se na pravém prsteníčku blýskal prstýnek s briliantem.

"Prstýnek je na pravé ruce, protože není zásnubní, je jen z lásky," objasnila Mesarošová. S novým partnerem spolu zatím nežijí. "Pobýváme jeden u druhého, do budoucna sestěhování samozřejmě plánujeme. A možná to nebude v Čechách," překvapuje Dominika. "Marek má kontakty v Americe, tak možná tam. Podniká v oblasti financí," dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám