Hlavní obsah
Článek

Nová moderátorská dvojice zpráv na Primě Gabriela Kratochvílová (34) a Roman Šebrle (49) se poprvé představila dnes večer. Gabriela a Roman v sobotu absolvovali generální zkoušku se všemi úskalími přímého přenosu. Zároveň si vyzkoušeli i oblečení, v němž se ve zprávách objeví.

Gabriela Kratochvílová oblékla koktejlové šaty z pražského luxusního salónu, Roman Šebrle zase hnědé sako s bílou kravatou. Náhoda to není, dnes večer televize uvede nový seriál Svatby v Benátkách, proto stylizace do 'nevěsty a ženicha'.

"Nemůžu popřít, že jsem vynervovaná, přeci jenom to už bude doopravdy a ne jen generální zkouška. Po včerejšku jsem už trochu klidnější, pořád budu doufat, že se nepřeřeknu, že se neztratím v textu a že budu klidná. Doufám, že to bude dobrý," řekla před svojí premiérou Kratochvílová.

"Moderování hlavních zpráv je hodně specifické, za čtrnáct dní jsem to poznal hodně, pro mě je to taková houpačka nahoru dolů, něco je dobré, něco je trochu horší. Na sobě pozoruji, že den ode dne je to lepší, a že jsem uvolněnější," dodal Šebrle.

Reklama

Další články

Načítám