Hlavní obsah
Článek

Zdálo se, že přidrzlého moderátora Kazmu se nepodaří snad nikomu postavit do latě. A přece se zázraky dějí. MC Jacobovi se podařilo bývalého partnera Kateřiny Kristelové (44) nejen zkrotit, ale hlavně během pěti neděl připravit na půlmaraton, který nakonec zvládl v ucházejícím čase dvou hodin a čtyř minut.

Mladík, který probudil v nezvladatelném moderátorovi sportovního ducha, vede dvojí život. Ve dne je guru zdravého životního stylu a vystupuje pod občanským jménem Jakub Bína, v noci se stává králem taneční scény, neboť je frontmanem nejznámější tuzemské elektronické kapely Skyline.

Kazma ale není jediný, komu drsný rapper udělal ze života peklo. Za pouhé čtyři měsíce dokázal před kamerami internetové televize Stream.cz ze tří účastnic reality show Zpátky na vrchol 2 udělat sebevědomé, o téměř dvaadvacet kilo hubenější ženy, které se nemusí stydět vystavit své tělo v plavkách.

„Když jsem holky viděl na prvním tréninku, byl to zoufalý pohled. Po pěti deseti minutách šly do kolen a absolutně to nedávaly. Od té doby ušly obrovský kus cesty a teď už je jenom na nich, jak se k tomu postaví, když nebudou mít za zadkem trenéra, výživáře a tak dál,“ říká Jakub, který připravuje už třetí řadu své reality show.

Reklama

Další články

Načítám