Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ať už Agátu Prachařovou (38) máte rádi, nebo ji nemůžete ani cítit, jedno musíte uznat – o svého syna Kryšpína, kterého má s expřítelem Mirkem Dopitou, ale vychovává jej s manželem Jakubem Prachařem (40), se stará moc dobře.

Ačkoli Agátu známe spíš z kampaní na krém na prsa, z odhalených fotek nebo z večírků, kvůli Kryšpínovi se účastní i mnohem poetičtějších akcí – třeba zvířecího dne jedné dětské televizní stanice, kterého se spolu se známými tvářemi a jejich potomky zúčastnily také sluchově hendikepované děti.

Tam také prozradila, jak to má její syn se zvířaty. "Kryšpín miluje všechna zvířata a hned, jak nějaké vidí, tak by si ho nejraději hned vzal domů. Nedávno se mě zeptal na dětském dni, kde bylo hodně poníků a koní, jestli bychom si aspoň jednoho z nich nemohli vzít domů. To jsem mu okamžitě zatrhla. Kromě koně si Kryšpín moc přeje pejska, tak jsem si říkala, že až půjde do první třídy, tak mu ho možná pořídím, ale opravdu toho nejmenšího,“ řekla Agáta.

Modelka už několik psů měla a vždycky se jich po nějaké době zbavila, takže by tohle možná měla ještě promyslet a radši dál obrážet dětské akce se zvířaty.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám