Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Co by kvůli roli neudělal... Zpěvák Marian Vojtko (51) si musel nechat celý obličej zalít do sádry, aby mohla vzniknout maska Fantoma opery, kterým se Vojtko v jednom z nejúspěšnějších světových muzikálů už v září stane.

Zpěvák si nechal před měsícem transplantovat vlasy, a právě na nové vlasy musí být zvlášť opatrný, aby o ně nepřišel. "Byl to prý jen nějaký specielní silikon, ale stejně jsem se bál, přeci jen mě vlasy stály sto tisíc," řekl Super.cz Vojtko.

Odlévání masky prý nebylo nic příjemného. "Trvalo to asi hodinu a myslel jsem opravdu, že omdlím. Nedalo se moc dýchat, trochu klaustrofobie. Jak to tuhlo, bylo to čím dál horší," prozradil Vojtko, který bude jednou z hlavních hvězd Fantoma opery, jehož premiéra je plánována na 13. září v Goja Music Hall. "Moc se na práci těším. Je to neuvěřitelně náročná role, ale neznám krásnější," dodal Vojtko

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám