Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Když Agáta Prachařová (38) před časem sundala napletené vlasy, sama si dělala legraci, že je jak vypelichané kuře. Dlouho bez vlasů nevydržela. Během měsíce si nechala přidělat dlouhou kštici znovu.

"Na moje vlasy padla hříva tří Ukrajinek. Musely holky pěkně dohola," řekla Super.cz se smíchem Agáta, která včera otevřela vlastní kadeřnictví. Agáta už prodávala oblečení, čepice, a teď má zbrusu nové podnikání. Žádná česká modelka není tak akční podnikatelka jako Agáta.

O vlastním kadeřnictví uvažovala už dlouho. „Nebyla jsem spokojená se svým kadeřníkem. Ale přemýšlela jsem o tom už léta. Je to vyloženě rodinný podnik, budeme sem chodit všichni,“ říká Agáta.

A proč má zrovna ona sama vlasy od Ukrajinky? „Byla jsem je na Ukrajině sama nakupovat, naplétáme jen evropské vlasy, to znamená vlasy, na které jsou české ženy zvyklé. Je jasné, že když použijete vlasy, které pocházejí z úplně opačné části zeměkoule, že se na hlavě nechytnou," vysvětluje nová vlasová specialistka Agáta.

Prachařová v pátek otevřela kadeřnictví a už dnes odlétá se synem Kryšpínem do francouzské Provence, kde na ně již čeká Jakub Prachař. Na dovolené se zdrží měsíc. "Mám parádní tým kadeřníků, věřím jim na sto procent, a kdyby byl problém, máma je rychle srovná do latě," dodala se smíchem Prachařová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám