Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Paris Hilton (43) si čas od času zahraje na zpěvačku, ale jak se zdá, nejvíce ji na celé hudební branži baví natáčení videoklipů. Naposledy vystřídala rovnou patero černých kostýmů ve stylu bondáž a několik paruk. O její provokativní vzhled se ve středu během pořizování záběrů k její nové písni High Off My Love postaralo duo stylistů Sammy & Judy. O make-up pak proslulý maskér Etienne Ortega a my nemůžeme jinak, než před jejich odvedenou prací smeknout.

„Jsem tak šťastná, jak všechno vychází! Je to sexy a zábavné! Nemůžu se dočkat, až to všichni uvidíte,“ neskrývala radost Hilton nad hladkým průběhem natáčení v Los Angeles.

Paris ale nefušuje do řemesla jen zpěvačkám. V minulosti prorazila se svou módní řadou, ale úspěch zaznamenala i její kolekce kabelek. Z profesionální pařmenky se nakonec propracovala až za mixážní pult, a tak si přivydělává rovněž jako dýdžejka, ale ani modeling jí není cizí. Mnohým však utkvěla v paměti hlavně svým domácím erotickým videem z roku 2003 s jejím tehdejším přítelem Rickem Salomonem (aktuálně manžel Pamely Anderson).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám