Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

O tom, že sympatický herec Martin Kraus, jehož známe ze seriálu Cesty domů a nyní se bude objevovat i ve Svatbách v Benátkách, bude otcem, informoval Super.cz jako první. Neměl z toho velkou radost, protože nechtěl rodinu vystavovat mediálnímu tlaku.

"Myslím, že je to hlavně věc mé partnerky a mého budoucího syna," prozradil nám pohlaví očekávaného potomka, který by se měl narodit už v létě. Svatbu, ačkoli by se mohl inspirovat novým seriálem, zatím nechystá.

"Svatby mám hodně rád, ale zatím jsem je preferoval pouze jako host. I když nemohu říct, že bych o tom teď nepřemýšlel. Ostatně, starý jsem na to dost a teď ještě přijde i rodina. S partnerkou to ale zatím necháváme volně plynout," naznačil, že si asi počkají až po porodu miminka.

Rodinu se ovšem Martin snaží usilovně zabezpečit. "Jsem rád, že mám stále nové pracovní nabídky a ze seriálu Svatby v Benátkách obzvlášť, protože si po dlouhé době zahraji v něčem, co je vtipně napsané. Tím nechci říct, že by mne třeba Cesty domů nebavily, ale to je úplně jiný žánr," uzavřel.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám