Hlavní obsah
Článek

Moderátorka Sandra Parmová chodí už tři roky s kolegou z Primy, brněnským zpravodajem Michalem Janotkou, mužem, který vlastní víc péřovek než horolezci nebo vlekaři, a je opálený tak, jako by spal v solárku. "Mně se takhle líbí," brání ho Sandra.

Půvabná Sandra za ním dokonce dojíždí do Brna a prý jí to vůbec nevadí. "Jsou to dvě hodinky a on mi za to stojí," svěřila. "Samozřejmě, že to jednou budeme muset řešit, kdybychom se rozhodli založit rodinu. To ale zatím v plánu nemáme," řekla Super.cz Sandra, která je stále krásnější.

A nejspíš ani svatbu, její kluk ji zatím o ruku nepožádal. "Prstýnek, který nosím, a to navíc na nesprávném prstě, od Michala není. Máme to tak, že to pořád ještě neřešíme a necháváme tomu čas," míní.

O tom, jakou by jednou chtěla mít svatbu, už ale přemýšlí. "Kromě partnera bych tam chtěla mít rodiče a sestru, to bych byla úplně spokojená. Je mi jedno, jestli to bude u nás nebo v exotice. Ale spíš menší svatbu než větší. A šaty? Určitě bílé, v tom jsem konzervativní, a žádný přezdobený bonbón," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám