Hlavní obsah
Článek

To, že má nového přítele, už nám herečka Lenka Zahradnická prozradila před časem. Muzikanta vyměnila za dalšího umělce, tentokrát je to ovšem sklář. A Lenka od něj má už i první jím vyrobený dárek. "Udělal pro mne takovou skleněnou hlavu. Ale není jeho ani moje," smála se.

Sama prý umělecké ambice mimo svůj obor nemá, ovšem foukání skla by vyzkoušet chtěla. "Aspoň kouličku na vánoční stromek. Ale uvidíme, jestli se mi tam nepovede nějaká bublinka," obává se Lenka. Vzhledem k jejím vnadám by ale měla mít i slušnou kapacitu plic, takže se snad bát toho, že by jí nestačil dech, nemusí.

Lenku Zahradnickou budeme pravidelně vídat v seriálu Svatby v Benátkách, sama ovšem na vdavky nemyslí. "Nestřídám kluky často, můj minulý vztah trval tři roky, tenhle je ještě čerstvý, takže není kam spěchat," míní.

S přítelem ale už plánuje i dovolenou. "Ještě nevíme, kde těch pár dní strávíme. Hodně času mi totiž zaberou Shakespearovské slavnosti, kde hraju téměř celé léto. Asi pojedeme někam autem, ať už do zahraničí nebo po Česku. A třeba se podíváme i do sklárny v Novém Boru," plánuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám